نشست علمی آشنایی با فرصت‌های شغلی مهندسی مکانیک برگزار شد

«نشست علمی آشنایی با فرصت‌های شغلی مهندسی مکانیک» از سلسله نشست‌های علمی معاونت پژوهش و فناوری و گروه مکانیک دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه علم و فرهنگ روز چهار‌شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۲ در سالن دکتر کاظمی آشتیانی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روبط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، این نشست با حضور دکتر سیدمرتضی رضوی- مدیر گروه مهندسی مکانیک دانشگاه علم و فرهنگ و دبیر نشست، مهندس صابر آشوری، مدیر عامل مجتمع فلات قاره و جمعی از علاقه‌مندان به این حوزه برگزار شد.
صابر آشوری مدیر عامل مجتمع فلات قاره در این نشست با اشاره به زمینه‌های شغلی و معرفی گرایش‌های مختلف در زمینه مهندسی مکانیک به معرفی نرم‌افزارهای مرتبط در زمینه مهندسی مکانیک، زمان یادگیری هر کدام و پیش‌نیاز یادگیری آنها نیز پرداخت.
وی همچنین درباره نحوه ورود به بازار کار و نیاز فعلی و آینده بازار کار در زمینه مهندسی مکانیک توضیحاتی ارائه داد.
در پایان نشست، متخصصان به پرسش‌های دانشجویان پاسخ داده و گفتگو کردند از دکتر سیدمرتضی رضوی و مهندس صابر آشوری از سوی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تقدیر شد.